Blog Details

  • Home  
  • На базі DHUB відбувся воркшоп з інженерії джерел безперебійного живлення

На базі DHUB відбувся воркшоп з інженерії джерел безперебійного живлення

На базі DHUB спільними зусиллями Lab418 та TOVpower пройшов воркшоп з інженерії джерел безперебійного живлення, який тривав два дні – 24-го та 25-го липня. Цей захід провели для студентів інженерних спеціальностей та тих, хто цікавиться технікою і хоче навчитися працювати з такими пристроями, як Ecoflow.

На лекційній частині воркшопу учасникам розповідали скільки електроенергії споживають побутові пристрої, як-от холодильник і роутер, та де компанія Ecoflow закуповує свої комплектуючі. Лектори також поділилися секретами того, як перетворити складне технічне обладнання на корисні та практичні пристрої, що допомагають знаходити друзів та однодумців.

Протягом двох днів навчальна програма воркшопу включала:

Ознайомлення з основами безпеки роботи з елементами живлення.
Ознайомлення з конструктивною складовою ДБЖ.
Розрахунок потужності та місткості виробу залежно від поставленої задачі.
Підбір та компіляція комплектуючих, базова інформація про ринок джерел живлення.
Збірка власного ДБЖ для живлення простих побутових пристроїв на час відключень електроенергії.

На практиці учасники збирали свої власні ДБЖ під керівництвом інженерів. Кожен з них зміг побачити, як теоретичні знання втілюються у реальні, практичні рішення. У кінці воркшопу кожен зібрав своє власне джерело безперебійного живлення, здатного підтримувати роботу базових пристроїв під час відключень електроенергії.

Під керівництвом досвідчених інженерів учасники збирали свої власні ДБЖ, здатні підтримувати роботу базових пристроїв під час відключень електроенергії.

Зареєстрованих на воркшоп було так багато, що організатори планують провести наступний захід. Слідкуйте за анонсами, щоб не пропустити цю можливість.

© Copyright 2024